Duurzaam

Voor een duurzame toekomst

Zuinig omgaan met de grondstoffen die de aarde ons biedt is ontzettend belangrijk. Grondstoffen zijn niet eindeloos beschikbaar en het gebruik ervan kan belastend zijn voor zowel het milieu als onze leefomgeving. Door hier op een verantwoorde wijze mee om te gaan bieden wij onze kinderen, kleinkinderen en de generaties daarna ook de mogelijkheid om te kunnen genieten van de prachtige planeet waar wij op leven.

Een onderdeel daarvan is bewust omgaan met energie en het duurzaam opwekken daarvan. Om die reden lanceert DVEP ‘Zon voor Scholen’. Aan de ene kant om duurzame energie op te wekken, waardoor we minder fossiele brandstoffen gebruiken. Aan de andere kant om kinderen kennis te laten maken met duurzame energie en ze te leren over het belang daarvan voor onze planeet.
Zon voor Scholen is  speciaal ontwikkeld voor scholen binnen het basis en voortgezet onderwijs.
Juist daar wordt de basis voor een duurzame toekomst gelegd en dit willen we ondersteunen door het tastbaar maken van duurzaamheid. 

Ons doel is, om samen met deze scholen, zonnepanelen-installaties te realiseren, waarmee we bijdragen aan een duurzame toekomst.

Nieuwsgierig naar wat we voor uw school kunnen doen? Kijk dan eens bij ‘Hoe werkt het’ of meldt u aan voor een kennismakingsgesprek via ‘Aanmelden’. Uiteraard zijn wij ook rechtstreeks bereikbaar via telefoonnummer 074 – 376 6243.
 

 /

Alle rechten voorbehouden

Powered by: