Duurzaam

Voor een duurzame toekomst

Zuinig omgaan met de grondstoffen die de aarde ons biedt is ontzettend belangrijk. Grondstoffen zijn niet eindeloos beschikbaar en het gebruik ervan kan belastend zijn voor zowel het milieu als onze leefomgeving. Door hier op een verantwoorde wijze mee om te gaan biedt u uw inwoners, hun kinderen, kleinkinderen en de generaties daarna ook de mogelijkheid om te kunnen genieten van de prachtige gemeente waarin zij wonen.


Een grote verantwoordelijkheid is het bewust omgaan met energie én het duurzaam opwekken daarvan. Om die reden lanceert DVEP ‘Zon voor Gemeenten’. Aan de ene kant om duurzame energie op te wekken, waardoor we minder fossiele brandstoffen gebruiken. Aan de andere kant om als gemeente het goede voorbeeld te geven voor een duurzame samenleving. Nu en in de toekomst. 


Ons doel is, om samen met u als gemeente, zonnepanelen-installaties te realiseren, waarmee we bijdragen aan een duurzame toekomst. Hiermee willen we laten zien dat duurzaamheid en financieel voordeel hand in hand gaan, de gemeente ziet namelijk direct een besparing op de energienota.

Nieuwsgierig naar wat we voor uw gemeente kunnen doen? Kijk dan eens bij ‘Hoe werkt het’ of meldt u aan voor een kennismakingsgesprek via ‘Aanmelden’. Uiteraard zijn wij ook direct persoonlijk bereikbaar via telefoonnummer 074 – 376 6243.
 /

Alle rechten voorbehouden

Powered by: